Zwembadlamellen, lamellen voor uw zwembad in Antwerpen (Brasschaat)

De specialist in zwembadlamellen in Antwerpen

U bent op zoek naar kwalitatieve zwembadafdekking? Dan zijn de elegante, duurzame en veilige zwembadlamellen van Aquadeck bij T.S.B. Zwembaden in Brasschaat (Antwerpen) de afdekking die u zoekt! Ze zijn bovendien perfect voor het bestrijden van algvorming. Dit bespaart u heel wat onderhoud, waardoor er meer tijd over blijft om heerlijk te genieten!

 

Dankzij innovatieve sleuven in de anti-alg zwembadafdekking ontstaat er doorstroming en verversing in de lamellen zelf, waardoor onder invloed van de waterbehandeling algen worden afgebroken en afgevoerd. Telkens wanneer de afdekking wordt geopend en gesloten, stroomt het water via een roterende beweging door de koppelkamer van de zwembadlamellen. Vervolgens wordt het vuil door het water opgetild en afgevoerd.

 

De zwembadafdekking bestaat uit losse polycarbonaat lamellen, ook wel bekend als PVC lamellen. Ze zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit van PVC, waardoor ze nog slagvaster zijn en een langere levensduur hebben. De lamellen zijn bovendien verkrijgbaar in een breed gamma aan kleuren. U vindt bij ons dus zeker een afdekking dat bij uw zwembad past!

 

Wenst u meer informatie over onze zwembadlamellen? Aarzel dan zeker niet en contacteer T.S.B. Zwembaden voor meer informatie!